Welkom

Hondenschool de Zeeuws Vlaamse Kynologenclub (ZVKC)

De Zeeuws Vlaamse Kynologenclub (ZVKC) is in 1980 opgericht en is de enige hondenschool in Zeeuws-Vlaanderen die erkend en aangesloten is bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Onze cursussen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde kynologisch instructeurs. Om de kennis van een Kynologisch Instructeur up-to-date te houden volgen onze instructeurs regelmatig bij- en nascholing.
De ZVKC is een bloeiende hondenvereniging die door de inzet van tal van vrijwilligers in staat is om heel veel activiteiten te organiseren. Gelegen aan de Boslaan 4 te Axel hebben wij een prachtige trainingshal en de beschikking over twee mooie trainingsvelden. Tevens hebben wij een gezellige kantine en nabij de hal is een uitlaatplaats. Achter ons terrein is een groot natuurgebied waar men de honden ook kan uitlaten. Wilt u een cursus volgen met uw hond dan bent u bij ons aan het juiste adres wij heten u van harte welkom!

Cursusaanbod:
De cursussen die onze vereniging aanbiedt zijn heel divers en op verschillende niveaus:
Basiscursus voor de allerjongsten, erg belangrijk voor het socialiseren van uw hond
Vervolgcursus is een vervolg op de basiscursus
Funclass is voor mensen die wel willen trainen maar geen wedstrijden doen
FCI Obedience (Gedrag en Gehoorzaamheid), hierbij ligt het accent op een hoge graad van gehoorzaamheid
Agility (Behendigheid) hierbij leer je om je hond op de juiste wijze een parcours over allerlei toestellen af te laten leggen
Hoopers lijkt op Agility, maar er zijn geen toestellen in een parcours
Engelse Obedience is een wedstrijdsport, gehoorzaamheid op hoog niveau
Ringtraining is een cursus om met uw hond aan een hondententoonstelling te kunnen deelnemen

Heeft u interesse in het volgen van een cursus, kijk dan voor een volledig overzicht en alle informatie in de bovenstaand menu onder lesschema/lestijden en contact informatie bij de instructeurs.

Wedstrijden
Gedurende het seizoen organiseert de vereniging wedstrijden o.a. Agility en Obedience. Deze worden elke keer weer druk bezocht. Ook geven wij demonstraties, vooral in de regio, dit is een belangrijk onderdeel geworden van onze verenigingsactiviteiten.

Wilt u meer weten?
Op de website vindt u antwoord op de meeste vragen over lidmaatschap, cursussen, lestijden, prijzen, agenda, enz. Heeft u daarna nog vragen, neem dan contact met ons op.
Het beste neemt u rechtstreeks contact met de Coördinatrice Training Algemeen.

Logo Prins Petfoods