Swifty

Hoi, ik ben Swifty, eventjes voorstellen nu ik op site prijk van de HS Axel.
Ik ben nu 5 jaar oud, en heb mijn huidige baasjes leren kennen toen ik 9 maand was, toen hing mijn leven aan een zijden draadje, ben namelijk doof, en mijn eerste eigenaars vonden dat ze niets met mij konden doen, en maar moest ingeslapen worden! Gelukkig was er iemand die mijn lot ter harte nam, en probeerde nieuwe maatjes voor mij te vinden.
Mijn vrouwtje was juist haar beste vriendje Jordan verloren, en was heel verdrietig, maar haar hart was groot genoeg, om te proberen om mij op te vangen, en ook mijn nieuw baasje was héél blij met mij, maar het beste van al was dat daar nog een mooi meisje op 4 pootjes was, een leuke meid die Spotty noemde! Spotty heeft mij véél geleerd, want zij fungeerde als mijn oortjes, als zij iets ondernam ging ik héél graag met haar mee, en samen kwam het helemaal goed! Spotty is nu mijn oma van 13 jaar geworden, maar ze zet voor mij nog altijd de puntjes op de i, en daar heb ik nog altijd respect voor.
Ik mag met mijn baasjes altijd mee op verlof, het is gelijk naar waar, is dat niet leuk!
Maar het allerbeste is dat ik mag speuren, en Obedience doen, en ook Agility, als ik niet te rap loop, want mijn vrouwtje kan dan niet meer volgen.

Swifty

Swifty