Foto’s

Beginpagina » Foto's

Agility wedstrijd 1 april 2023

Op 1 en 2 april is er door de ZVKC een agility wedstrijd georganiseerd. De zaterdag kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Dat maakt de deelnemers niet uit, ze gingen er vol voor. Alleen voor de foto's is het wat minder. Hier gewoon een impressie van die dag.
DSC_8463www.jpg

Engelse Obedience 31-08-2019

Foto's van de Engelse Obedience wedstrijd georganiseerd door de ZVKC.
dos-IMG_4074.jpg

Blaauwe Hoeve en de ZVKC vieren Werelddierendag 2018

Vorig jaar ging het evenement niet door omdat het een regenachtige dag was. Dit jaar 5 oktober 2018 is er volop zon, 21 graden en een strak blauwe hemel. Jong en oud kwamen kijken naar de honden, baasjes en instructeurs van de Zeeuws-Vlaamse Kynologenclub Axel. We telden op een gegeven moment meer dan 60 toeschouwers. Nog nooit was de opkomst zo groot. Het was dit keer niet bij het tuinhuis te doen, maar op het grote grasveld achter het restaurant. Hierdoor konden er meer verschillende oefeningen worden getoond. Natuurlijk was er ook tijd om met de honden te knuffelen. Na afloop klonk er een dik verdiend applaus en kregen de honden nog een lekkere beloning. Namens de Blaauwe Hoeve “ dank je wel aan iedereen die vrijdag aanwezig was”. Het was een geslaagde middag. Peter Eijsackers Coördinator Aaihond
wwwimage00022.jpg

Bingo 2017

Vrijdag 15 december was onze jaarlijkse bingoavond. Het was ook dit jaar weer gezellig druk. Onze penningmeester Wim en zijn vrouw Tiny hadden de mooie prijzenpakketten samengesteld. Barman Daan zorgde voor de drankjes en Jo en Wim B. bakte de hapjes bruin. Net als vorig jaar trokken Wil en Karin de bingonummers. De eerste ronde duurde wat langer dan gebruikelijk, maar daar konden de aanwezige hard om lachen. Er was dit jaar 1 dame die dacht dat ze bingo had, maar helaas. Zij heeft ons getrakteerd op een mooi kerstnummer. De tafel met presentjes was flink gevuld met allerlei leuke spulletjes. Dank je wel Saskia van Es voor het sponsoren. Het bestuur wenst u allemaal fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
wwwfoto 9.jpg

BBQ 2017

Op 1 juli was onze jaarlijkse BBQ. Peter en Wim hadden de schalen met lekkers gevuld, en Daan en Karin zorgde dat alles voor de BBQ klaar stond. Peter stond weer aan de BBQ en bakte de satés, worstjes en malse biefstukken bruin. Wie daarna nog honger had kon genieten van heerlijke spareribs. Tegen de avond liet het zonnetje zich nog zien, dus de tafels werden buiten gezet. Bedankt allemaal voor de gezellige BBQ!
www-IMG_2459.jpg

Demonstratie 18-6-2017 bij Pets Place

Omdat het de Rasechte voedingsweken zijn van Royal Canin heeft de ZVKC op zondag 18 juni 2017 een demonstratie gegeven bij Pets Place in Hulst. Wegens te weinig plaats en te warm weer hebben helaas de baasjes en de grote honden niet kunnen laten zien wat ze allemaal al geleerd hebben. De kleine hondjes, pups en hun baasjes hebben midden in de winkel onder leiding van de instructeurs Samantha en Elles een demonstratie gegeven. Dat deden ze allemaal erg goed. Nadien kregen alle cursisten van Pets Place een lieve knuffel cadeau en van Royal Canin een leuke goodiebag.
wwwIMG_2434.jpg

Obedience 6 mei 2017

Wedstrijd Engelse Obedience gehouden op de terreinen van de ZVKC te Axel op 6 mei 2017.
22

2016 Werelddierendag

Op 7 oktober 2016 heeft de ZVKC Werelddierendag gevierd met de bewoners van Stichting Curamus/Blaauwe Hoeve in Hulst. Gezien het niet zo zonnig was als voorgaande jaren, was er toch nog een grote opkomst. Jong en oud hebben weer genoten. Een jonge dame kreeg nog een wasbeurt van Rotweiler Dymas. Dit tot hilariteit van haar buurvrouw 🙂 Helaas net te laat voor het maken van de foto. Na afloop kregen alle hondjes en hun baasjes applaus. En de hondjes kregen een grote doos met lekkere koekjes.’
wwwIMG_2183.jpg

BBQ

Op 11 juni is de jaarlijkse BBQ gehouden en ook dit jaar was het zeer geslaagd. Het eten was heel goed en het was heel gezellig. Het weer zat mee dus werd er lekker buiten gegeten.
www-DSC_6195.jpg

35 jaar ZVKC

Namens het bestuur allemaal bedankt dat jullie aanwezig waren om met ons het 35 jarig jubileum te vieren. Vele dank aan onze sponsors en alle vrijwilligers. Dankzij hen konden wij er een gezellige dag van maken. Er vielen tijdens de speeldag ook heel wat prijzen te winnen. Hierbij de gelukkige prijswinnaars : Fotowedstrijd: Diana Roelands en Ubor Snelste hond spel 1: logee Eghan van Tiny Bouchaut Snelste hond spel 2: Kami van Monique Westerwijk Mooiste hond: Twister van Robina de Smet Leukste hond: Dazzle van Tiny Bouchaut Verder feliciteren wij Sylvia van Tatenhove. Sylvia is 35 jaar actief bij de Zeeuws Vlaamse KynologenClub. Daarom heeft het bestuur haar tijdens de speeldag tot ERE lid benoemd van de Zeeuws Vlaamse Kynologen Club. Het prachtige boeket bloemen en oorkonde zijn uitgereikt door wethouder van de gemeente Terneuzen Dhr Frank Deij.
www-IMG_1549..jpg

Lezing Fitness voor honden

Op 16-01-2015 gaf Inge Dillen van Nimble-K9 een lezing over fitness voor (sport)honden.
web-160120153447.jpg

Demo bij de Blauwe Hoeve in Hulst

Een groepje van de ZVKC is met hun hond naar de Blauwe Hoeve getogen en heeft daar een demonstratie gegeven en tevens mochten de mensen aaien en knuffelen met de honden.
wsIMG_2990-22.jpg