Update Coronavirus-nieuw

In verband met de Lock Down is de school gesloten tot nader order. Helaas wordt de lockdown steeds opgeschoven dus is er nog geen einddatum op te zetten.

—————————————

De regels per 8-12-2020:

Wij mogen weer lesgeven. Dit houdt ook in dat we een aantal voorwaarden moeten aanhouden.

Wij kunnen alleen open als wij en u als cursist de regels en maatregelen volgen. Wij vragen hiervoor uw begrip, medewerking en tevens om onderstaande informatie goed door te lezen. 

De lessen kunnen doorgaan bij ons: individuele sport is toegestaan, mits er 1,5 meter kan worden aangehouden.

·         Publiek is niet toegestaan.

·         Bij binnen trainen is een mondkapje verplicht. Ook voor de instructeurs.

·         Als de groep te groot is voor in de hal, moet er alsnog buiten de hal worden getraind. Belangrijk is dat je ten alle tijde 1,5 meter afstand kan houden.

·         De kantine zal gesloten zijn tot nader bericht. Toilet is niet beschikbaar. Er zal wel steeds iemand aanwezig zijn om de kantine te beheren en eventueel nieuwe inschrijvingen te regelen.

De algemene adviezen blijven gelden: 

·         Was vaak uw handen.

·         Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

·         Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg in de afvalbak.

·         Schud geen handen.

·         Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

 

Bent u ziek?

·         Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

·         Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten.

·         Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid?

·         Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.

·         Vermijd drukte en geef elkaar de ruimte

·         Zorg dat u altijd op 1,5 meter afstand van anderen kunt blijven.

Aanvullende maatregelen

·         Inschrijvingen verlopen via het inschrijfformulier via de website of als het niet anders kan telefonisch. Betalingen geschieden per bank.

·         De leskaarten worden bij aanvang van de les neergelegd op een door de instructeur aangewezen plaats en gestempeld. Daarna kunt u de kaart weer terug aannemen.

·         Op en rond het veld wordt onderling ten allen tijde 1,5 meter afstand aangehouden. Ook bij het neerleggen van de stempelkaarten, opbouw parcours agility (aanvullende info via de instructeur), wachten bij stempelen. Parkeer de auto’s iets ruimer uit elkaar.

·         Ook houdt u dezelfde 1,5 meter afstand aan voor de honden onderling. Dus niet laten snuffelen, spelen, fysiek contact maken.

·         Kom alleen.

·         De lessen vinden buiten plaats muv enkele kleine groepen. Houd hier rekening mee als u naar de les komt en neem bij slecht weer/twijfel contact op met uw instructeur.

·         Het is mogelijk om uw handen te wassen bij aankomst op de KC. Hiervoor kunt u de aanwijzingen op het terrein volgen.

Heb je vragen? Mail ze dan of neem in de avonduren contact op met het secretariaat, zie contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur.