Welkom op de site van de Zeeuws Vlaamse Kynologen Club

De vereniging is sinds 2004 gesitueerd aan de Boslaan in Axel. Een rustieke en ook bosrijke omgeving waar het samen met de honden goed toeven is.
Onze locatie bestaat uit twee grote trainingsvelden, een trainingshal, kantine en een uitlaatplaats.
Achter het terrein is een groot natuurgebied waar men de honden kan uitlaten.

De cursussen die de vereniging aanbiedt zijn heel divers en op verschillende niveaus. Voor de allerjongsten is er de puppytraining, erg belangrijk voor het socialiseren van uw hond. Andere cursussen zijn: Jonge honden (het vervolg op de puppycursus), Recreanten (voor mensen die wel verder willen maar geen wedstrijden willen doen), Gedrag en Gehoorzaamheid (GG), Behendigheid (Agility), Engelse Obedience en Ringtraining. Er zijn dus cursussen voor recreatief- als wedstrijdniveau. Al deze cursussen worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde instructeurs.

Gedurende het seizoen organiseert de vereniging in een aantal disciplines landelijk wedstrijden, die elke keer weer druk bezocht worden, onder andere een Engelse Obedience en een Agility wedstrijd. Ook het geven van demonstraties, vooral in de regio, is een belangrijk onderdeel geworden van onze verenigingsactiviteiten.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? U bent van harte welkom!